Smart-PFW02 Wireless Mini Smart Plug WIFI kanthi Fungsi Wektu

Katrangan singkat:


  • Tegangan:AC 100-240V
  • warna:putih
  • Bahan: PC
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Item No.

    Daya Maks

    Tegangan

    Bahan

    Max Saiki

    Ukuran

    Smart-PFW02-E

    2990W

    AC 100-240V

    PC

    13A

    57*57*61mm

    Smart-PFW03-A

    2400W

    AC 100-240V

    PC

    10A

    53,6 * 45,6 * 50,2 mm

    Smart-PFW04-G

    3680W

    AC 100-240V

    PC

    16A

    52*52*83mm

    Smart-PFW04-F

    3680W

    AC 100-240V

    PC

    16A

    52*52*80mm

    Detail Produk

    Smart Plug WIFI penting kanggo ngirim listrik menyang gadget kita.Kanthi Plug WiFi, piranti omah sing khas dadi luwih pinter, ngirit energi kanthi rutin, lan dadi luwih aman.YOURLITE terus ngembangake lan nggunakake produk omah cerdas sing jelas, trep lan prasaja, lan ngemot desain manungsa.

    Wireless-Mini-Smart-Plug-WIFI-with-timing-function (9)

    Kontrol cerdas
    Plug WiFi kita terintegrasi karo APLIKASI sing cerdas.Nduwe fungsi wektu lan countdown, uga fungsi remot kontrol sing ngidini sampeyan ngalih peralatan listrik ing omah kanthi gampang.Kanggo ngaktifake piranti, gunakake Amazon Alexa utawa Google Home liwat WiFi omah sampeyan.Sampeyan bisa nggawe grup kanggo kabeh item pinter lan nggunakake printah kanggo ngontrol.Simpen roti panggang kanthi reguler, sijine humidifier sadurunge wengi, lan cadangan pemanas banyu kanggo nggodhok banyu, lan liya-liyane.Kontrol tanpa tangan kanggo ngalih lan operasi piranti omah sing gampang.

    Safety lan kualitas dhuwur
    Plug WiFi kita ngidini sampeyan ndeleng laporan konsumsi daya ing APP lan entuk laporan sing akurat babagan konsumsi listrik sampeyan.Mung ana saklar tombol siji, dadi ora perlu masang apa-apa. Lawang perlindungan safety nyuda resiko kejut listrik nalika driji utawa obyek cilik mlebu.Yen soket ndeteksi daya beban utawa suhu soket ngluwihi nilai proteksi prasetel, mangga copot daya kasebut langsung supaya ora ana bebaya.

    Wireless-Mini-Smart-Plug-WIFI-with-timing-function (10)

    Ngirit energi
    Perlindhungan over-saiki lan kakehan didhukung, lan lampu indikasi nganggo desain katerangan sing alus.WIFI Smart Plug kita ngilangi sampah daya serep lan nyuda konsumsi energi, ngirit dhuwit kanggo tagihan listrik lan ndawakake umur produk.

    Seneng kepenak urip
    WIFI Smart Plug kita bisa disambungake menyang piranti liwat telpon kapan wae, ing ngendi wae.Atur piranti sing disambungake kanggo nguripake/mati piranti omah kanthi otomatis.Cukup pasang soket WiFi, download App, banjur sambungake gadget pinter iki menyang jaringan WiFi 2.4G.Kanthi fungsi memori cerdas humanized, sanajan omah wis pedhot saka Internet, bisa terus nglakokaké instruksi pesawat sakteruse sawise kontak maneh.Sampeyan bisa nambah akun sing dienggo bareng kanthi aktif.Kanthi cara iki, kabeh kanca sing gabung bisa nonton lan ngontrol saklar sing padha bebarengan.Thanks kanggo fungsi countdown sing cerdas, bisa kanthi otomatis mateni kabeh peralatan rumah tangga sawise wektu operasi sing ditemtokake.

    YOURLITE's Smart Plug WIFI pantes dipercaya!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita