Sinkronisasi Smart-LG189 menyang Music Smart RGB Flood Light karo Timer

Katrangan singkat:


  • Tegangan:220-240V
  • Kripik LED:SMD2835+SMD5050/SMD2835
  • Ra:≥80
  • Sudut:110°
  • anti banyu:IP65
  • Sakumur urip:30.000 h
  • Bahan:Alu + Kaca
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Lampu Sorot LED.RGBW.DIM
    Item No. Jinis Watt Lumen Ukuran
    Smart-LG189-15W2-WF-RGB-W WIFI 15W 1250lm 176*136*25.5
    Smart-LG189-15W2-BLR-W Bluetooth 15W 1250lm 176*136*25.5
    Smart-LG189C-3X15W2-BLR-W Bluetooth 3*15W 3*1250lm 176*136*25.5

     

    Lampu Sorot LED.RGB.CCT.DIM
    Item No. Jinis Watt Lumen Ukuran
    Smart-LG189C-15W2-WFR WIFI 15W 1250lm 176*136*25.5mm
    Smart-LG189C-30W2-WFR WIFI 30W 2550lm 210*162*28mm
    Smart-LG189C-50W2-WFR WIFI 50W 4250lm 255 * 198 * 36 mm

     

    Lampu Sorot LED.DIM
    Item No. Jinis Watt Lumen Ukuran
    Smart-LG189C-15W2-WF-W WIFI 15W 1250lm 176*136*25.5mm

    Detail Produk

    YOURLITE RGB Flood Light LG189C minangka produk cerdas Tuya sing anyar, utamane diluncurake kanggo pasar Eropa, RGB, dimmable, lan suhu warna sing bisa diatur kanggo nggawe suasana Natal sing romantis kanggo omah lan nggawe omah sampeyan luwih menarik.

    Lampu Banjir RGB LG189C kita duwe akeh kaluwihan kaya ing ngisor iki kanggo sampeyan:

    Sinkronisasi-kanggo-Musik-Smart-RGB-Flood-Light-karo-Timer-3

    Dukungan Voice/APP/Grup kontrol:Bisa nganggo Amazon Alexa (Echo/Dot/Tap) lan Asisten Google, kompatibel karo Android&IOS.Apa maneh, sampeyan bisa ngelompokake lampu lan ngontrol kanthi gampang tutul ing App lan printah swara.

    Wektu & Dimming:Setel jadwal kanggo nguripake lan mateni lampu kanthi otomatis minangka rutinitas.Padhange bisa diatur antarane 0-100% kanggo adaptasi karo macem-macem kesempatan cahya.Fungsi memori kasedhiya.Setelan pungkasan bakal disimpen kanggo akses cepet mbesuk, nggawe urip saben dina luwih trep.

    Musik sing disinkronake kanthi warna lan macem-macem mode:Lampu Banjir RGB bisa ngganti warna miturut irama melodi musik.Wis 16 yuta werna lan 20 mode kanggo milih saka sampurna kanggo dekorasi festival.
    Gampang operasi & sambungan:Kanthi bantuan pandhuan manual sing rinci, sambungan kasebut gampang banget lan mung butuh sawetara menit.Cukup ketik APP, lampu sorot disambungake kanthi cepet menyang ponsel lan dikontrol dening ponsel.
    IP65:Bisa digunakake nalika udan ing mangsa, ora perlu metu kanggo ngontrol lampu sing dipimpin ruangan.
    Fungsi:RGB Flood Light LG189C kita duwe 3 jinis fungsi kanggo pilihan sampeyan, siji yaiku RGBW + Dimmeable, siji yaiku RGB + CCT + Dimmable, siji mung dimmable.

    Sinkronisasi-kanggo-Musik-Smart-RGB-Flood-Light-karo-Timer-4

    RGB Flood Light LG189C sing ramah lingkungan penting banget kanggo ngirit energi lampu omah.YOURLITE bisa nyedhiyakake produk sing paling apik, lan kita yakin produk bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.YOURLITE RGB Flood Light LG189C minangka pilihan sing apik kanggo dekorasi omah kanthi apik lan manis, utamane kanggo ngrayakake Natal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita