ST-LR3 RGBIC Neon Rope Light kanggo Desain DIY Kontrol TUYA

Katrangan singkat:


  • Tegangan:24V
  • Kripik lampu:SMD3525
  • ukuran:6x12mm
  • renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Item No.

    Tegangan

    Watt

    Tipe LED

    LED Qty

    Ukuran

    RA

    Sudut Beam

    LR3-RGBIC-Neon-2M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LED/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    LR3-RGBIC-Neon-3M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LED/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    LR3-RGBIC-Neon-5M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LED/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    DIY pertunjukan cahya ing kamar sampeyan nganggo Lampu Tali Neon RGBIC YOURLITE!Yen sampeyan bosen karo kamar lawas sing kusam, sampeyan mung bisa nambah sentuhan urip kanthi nyetel lampu sing bisa mili.Bendable lan bisa dipotong, lampu tali bisa diowahi dadi pola apa wae sing dikarepake.Tali teka ing 2m / 3m / 5m ing muter, ngetung uga sadurunge pesenan.

    Ing ngisor iki minangka fitur utama RGBIC Neon Rope:

    Warna RGB Dinamis:Digawe saka 96pcs RGBIC led/m, lampu tali neon kita duwe warna RGBIC sing mili, supaya imajinasi sampeyan bisa mlaku kaya cahya sing mili.Lampu tali neon sing bisa ditekuk bisa nampilake luwih akeh warna sekaligus lan uga efek animasi adhedhasar alam, preian, utawa perasaan pribadi.

    Fungsi Sync-to-Music:Lampu tali neon YOURLITE duwe mikropon sing dibangun kanggo ndeteksi musik & efek game lan cocog karo efek wektu nyata kanggo pengalaman hiburan omah sing luwih immersive.Nganyarke pesta, wektu dolanan lan tambahake kesenengan ing tembok kanthi lampu tali sinkronisasi-kanggo-musik.

    Kontrol cerdas WIFI:Kontrol cahya nganggo telpon liwat aplikasi TUYA utawa nganggo printah swara sing prasaja yen sampeyan duwe Alexa utawa Asisten Google.Sampeyan bakal entuk akses menyang fungsi kaya timer, DIY, mode musik kanggo omah sing luwih pinter.IR remot uga klebu.

    IP20/IP44 kanggo Indoor & Outdoor:Lampu neon strip kita teka ing IP20 lan IP44 anti banyu, ditrapake kanggo spasi ing njero lan njaba omah.Aja ninggalake tembok kosong lan nambah luwih nyenengake ing kamar, amben utawa kolam renang.

    Instalasi Gampang:Sampeyan bisa kanthi gampang nginstal lampu tali neon ing langit-langit utawa tembok kanthi klip lan sekrup sing kalebu.Miwiti lelungan menyang DIY kamar sampeyan!Ana liyane fun sawise desain menarik lan persiyapan dhewe.

    Yen sampeyan butuhsertifikasikanggo akses menyang pasar, manggahubungi kita, kita bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Lan kita bisa nggawe produk miturut kabutuhan.

    YOURLITE minangka perusahaan manufaktur & dagang sing kondhang ing China, kanthiliwat 25 Taun pengalaman.Pabrik kita nutupi78000 Meter persegi, duwe15 Lini Produksi Otomatis.Kita uga mbangun a Tim R&D kanthi 110+ Staff R&D lan Luwih saka 120 Paten.Yen sampeyan nggoleki supplier lampu neon tali sing dipercaya lan stabil, kita dadi pilihan sing cocog.

    We Sincerely nerusake kanggo kerjasama luwih!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita