PANDEK banget

SOLUSI SMART saka YOURLITE

Sampeyan mutusake carane sampeyan pengin nggawe lampu cerdas - YOURLITE nawakake solusi sing tepat saka macem-macem pilihan.Sampeyan saiki bisa milih cara sing cerdas lan nggunakake aplikasi utawa dadi santai lan nggunakake asisten swara kanggo ngontrol lampu sampeyan.Sampeyan bisa milih macem-macem teknologi: WiFi, Bluetooth (persiyapan cepet lan ora mbutuhake hardware tambahan), utawa Zigbee (kanthi gateway lan macem-macem pilihan produk).

999

SOLUSI SMART saka YOURLITE

SAIKI DUNIA KITA SAMPEK PINTER, OMAHMU SING OJO MASALAH.

Omah sing cerdas ngidini sampeyan nindakake luwih akeh.Apa sampeyan nggawe swasana sing sampurna kanggo wengi sing santai utawa nggawa vibrato teater menyang ruang tamu, YOURLITE bisa mbantu sampeyan mikir babagan masalah sing luwih jero tinimbang cahya.

njero ruangan

njero ruangan:Cocokake swasana ati karo lingkungan

njaba ruangan

njaba:Nggawa kaendahan ing latar mburi


KOMPATIBEL, NYAMAN, EFISIEN

Temokake kemungkinan

+ Nggunakake modul sing ana kanggo ngembangake produk.
+ Eling teknologi papan chip lan nyuda biaya.
+ Pengadaan bebas chip, layanan maya bocking, otonomi kode piranti lunak.
+ Nggunakake modul kosong, opment pengembangan seconary independen, éling prabédan antarane fungsi lan APP.

TIGA STANDAR

PANDAI GABUNGAN

Produk pinter kita kasedhiya karo teknologi WiFi, Bluetooth utawa ZigBee.
Produk kanthi WiFi lan Bluetooth bisa digabungake ing omah sampeyan kanthi cara apa wae.
Sistem kita kompatibel karo sistem Smart Home umum - Google Home, Amazon Alexa lsp.

dnegdd

NANGGO BANYUWANGI TEKNOLOGI, MANGET LINGKUNGAN OMAH