Smart-LR1321 RGB Dimming Lampu Latar TV karo Kamera lan Adaptor

Katrangan singkat:


  • Tegangan:24V
  • dawa:2M/5M
  • Kripik lampu:SMD5050

  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi:

    Item No.

    Tegangan

    Watt

    Tipe LED

    LED Qty

    dawa

    Smart-LR1321-2M-USB-5V

    5V

    24W

    SMD5050

    60 pcs/m

    2M

    Smart-LR1321-5M-24W

    24V

    24W

    SMD5050

    60 pcs/m

    5M

    ST-DCA141E-144W3-BLCC-G1

    5V

    24W

    SMD5050

    60 pcs/m

    2M

    Detail Produk

    YOURLITE TV RGB Atmosphere Tape Light dilengkapi sensor penangkapan warna, kanthi otomatis cocog karo warna ing layar, menehi pengalaman hiburan sing nyenengake.

    REMOTE/APP SMART CONTROL:nyambung lampu tape karo TUYA APP ing telpon, lan sampeyan bisa miwiti kanggo nggawe pribadhi setelan!Uga dilengkapi remot IR, ngidini sampeyan ngontrol warna.

    SENSOR CATCHING WARNA:kanthi sensor nyekel warna sing apik tenan, YOURLITE TV Tape Light bisa maca warna siji ing layar lan kanthi otomatis cocog karo warna kasebut.Ningkatake pengalaman nonton game utawa TV kanthi bantuan RGB Tape Light.

    Lampu Latar TV RGB Smart-LR1321 kanthi Kamera (5)

    USB/Adaptor Powered & Gampang INSTALASI:rong opsi aksesoris ditawakake: 5V USB utawa adaptor 24V1A.Adesif kuat ndadekake Lampu Latar TV Smart LED iki gampang dipasang.Cukup kupas lan kelet, plug lan muter, lan sampeyan wis rampung. Bisa diadaptasi kanggo macem-macem ukuran TV.

    ULTRA padhang:mimpin jumlahe 60pcs saben meter ndadekake tape ekstra padhang.Dawane beda kasedhiya kanggo sampeyan milih.

    SESUAIKAN LAMPU SENDIRI:kanthi fungsi dimming RGB, kontrol musik + sensor nyekel warna, lan kontrol cerdas App, YOURLITE Color Changing Atmosphere Tape Light minangka pilihan becik kanggo lampu dekorasi.Gawe bioskop omah sing immersive utawa ruangan game sing apik banget nganggo YOURLITE RGB Atmosphere Tape Light.

    Lampu Latar TV RGB Smart-LR1321 kanthi Kamera (3)

    Ingkontrol musik + kamera nyekel warnabisa dipetik kanthi kapisah.

    Yen ana sertifikasi sing dibutuhake, hubungi kita.

    YOURLITE TV RGB Dimming Atmosphere Tape Light bakal nggumunake sampeyan kanthi efek cahya sing apik, kontrol app sing cerdas lan sensor nyekel warna!Pilih YOURLITE lan kita bakal menehi sampeyan produk kanthi kualitas TOP lan layanan profesional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita