Solusi cerdas YOURLITE mbantu nggawe sistem lampu omah sing cerdas kanggo omah sampeyan.Ing ngisor iki minangka VR babagan ruang pameran kita, kalebu lampu cerdas warna-warni sing pengin sampeyan ngerti.Cukup klik mouse, lan nikmati wayahe sing apik tenan iki.

Ngalami Yourlite Smart Showroom

Produk Indoor Paling Populer

Suasana putih lan werna

Kontrol cepet liwat Bluetooth

Kontrol nganggo app utawa swara

Suasana putih lan werna

LED terpadu

Daya listrik

Suasana putih lan werna

Multiple mode

Nyelarasake menyang musik

DIY gaya on-off sampeyan dhewe

Ngontrol saklar kanthi hands-free

Fungsi wektu & countdown

Nampa Weker Real-time saka adoh

Link karo produk omah pinter

Wektu siyaga dawa

Kontrol Swara sing trep

Multiple Control pilihan

Multiple Aplikasi

Dikontrol dening App tanpa ndemek

Ndhukung Alexa lan Google Home

Fungsi wektu lan count-mudhun

Desain Ultra-tipis

Kontrol cerdas

Kontrol Swara tanpa tangan