Smart-LR1131 RGBW Warna Ambiance Corner Smart Floor Light

Katrangan singkat:


  • Tegangan:12V
  • Tipe LED:SMD2835
  • sumber daya:100-240V
  • Suhu operasi:-20 ℃ ~ + 40 ℃
  • Umur sing dikarepake:15000h
  • Bahan awak:alumunium
  • Area cahya:6-15㎡
  • Warna Lampu:Ireng/Putih
  • warna:NW/WW/CW/R/G/B/Y/RGB
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Item No. LED Qty Tipe LED Tegangan Rating IP Rincian packing
    Smart-LR1131-C 120 LED/M SMD2835 12V IP20 304 ngalih on-off + adaptor daya
    Smart-LR1131-CCT-C 120 LED/M SMD2835 12V IP20 14 tombol IR controller + adaptor daya
    Smart-LR1321-RGB-C 60 LED/M SMD5050 12V IP20 24 tombol IR controller + adaptor daya
    Smart-LR1321-RGB-IC-C 60 LED/M SMD5050 12V IP20 40 tombol IR controller (Kontrol swara) + Power adaptor
    Smart-LR1311-RGBW-IC-C 60LED/M+60LED/M SMD2835+5050 12V IP20 40 tombol IR controller (Kontrol swara) + Power adaptor

    Detail Produk

    Apa sampeyan pengin kamar sampeyan kebak warna?Lampu Lantai Smart sing nyata bisa nggawe suasana sing cocog.

    Ana akeh kaluwihan kanggo Smart Floor Light:

    RGBW-Warna-Suasana-Pojok-Smart-Lantai-Cahaya (4)

    Macem-macem Fungsi:Lampu Lantai Smart iki bisa dikontrol dening ponsel utawa remot kontrol, sing luwih trep.Nyetel padhange, werna, efek lan paramèter kacepetan yen perlu.
    Desain Modern lan Gampang Dipasang:Aja kuwatir babagan proses instalasi.Ora perlu alat liyane lan mung butuh 2 menit kanggo ngumpulake rod logam, sing gampang dipasang utawa dicopot.Lampu Lantai Smart kasusun saka kap lampu silikon, manik lampu LED warna, strip aluminium, lan tripod padat sing bisa dicopot.

    Aksesoris:
    1.Lampu pojok
    2. Tekan remote
    3. Kontroler
    4. Sumber daya
    5. L jinis Allen hex key
    Skenario panggunaan:Tampilake cahya sing padhang lan menehi getaran anyar sing apik kanggo ruang tamu, kamar turu utawa apa sampeyan pengin.

    Lampu Pojok

    Sertifikat CE, RoHS, ERP, RED kabeh kasedhiya kanggo macem-macem pasar.Yen sertifikat liyane dibutuhake, hubungi kita.
    Cahya sing berkualitas bisa nggawe urip sampeyan luwih nyata lan nggawe omah sampeyan warni.YOURLITE Smart Floor Light minangka pilihan sing paling apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    GegandhenganProduk