Smart-CE2007 RGB CCT Dimmable Smart LED Lampu Langit-langit

Katrangan singkat:


  • Tegangan:220V
  • Watt:12W / 18W / 24W / 36W
  • Lumen:840lm/1260lm/1680lm/2520lm
  • Ra:≥80
  • PF:> 0.7
  • Suhu warna:CCT+DIM+RGB
  • Tipe:Wifi
  • chip LED:SMD2835
  • Bahan:PMMA + wesi
  • renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Item No.

    Jinis

    Bahan

    Tegangan

    daya

    Lumen

    Ukuran

    chip LED

    Smart-CE2007C-12W2-WFR

    Wifi

    PMMA + wesi

    220V

    12W

    840lm

    Φ260 * 60 mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-18W2-WFR

    Wifi

    PMMA + wesi

    220V

    18W

    1260lm

    Φ330 * 60 mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-24W2-WFR

    Wifi

    PMMA + wesi

    220V

    24W

    1680lm

    Φ380 * 60 mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-36W2-WFR

    Wifi

    PMMA + wesi

    220V

    36W

    2520lm

    Φ480 * 70 mm

    SMD2835

    Detail Produk

    YOURLITE Smart LED Ceiling Lights, produk omah pinter sing paling populer ing pasar.Iki minangka produk sing cerdas sing bisa ngontrol kabeh operasi ing smartphone sampeyan.Ayo urip sampeyan kebak intelijen lan otomatisasi.Wis sawetara kaluwihan tinimbang sing tradisional:

    RGB-CCT-Dimmable-Smart-LED-Ceiling-Lampu (1)

    RGB + CCT + peredupan:Lampu Langit-langit LED Cerdas bisa nyetel padhange lan suhu warna ing bakal, saka cahya padhang kanggo cahya wengi surem (10% -100%), saka putih kelangan kanggo putih anget (2700K-6500K), apa wae sing dikarepake.Model RGB kasedhiya ing 16 yuta warna.

    Irama musik:Lampu langit-langit RGB ndhukung sinkronisasi karo musik.Ngatur warna lan kacepetan kanthi otomatis miturut irama musik.Sampeyan bisa seneng pesta, diskotik lan efek lampu nari ing omah.Bisa ngganti 16 yuta werna, cocok kanggo maca, pesta, luang, karya, koridor, pawon, lan sapiturute, kanggo ketemu macem-macem pemandangan ing urip.

    Kontrol handsfree:Lampu Ceiling Cerdas ndhukung kontrol swara Amazon Alexa lan Google Home liwat smartphone sampeyan, ngidini sampeyan ngontrol piranti kanthi handsfree.Contone, sampeyan mung kudu ngomong kanggo Alexa "monggo nguripake lampu ing 18:00 sesuk", banjur, iku bisa rampung langsung ing wektu sing.

    Fungsi Timer:Gunakake Lampu Langit-langit LED Smart kanthi fungsi wektu kanggo nguripake / mateni lampu kanthi otomatis nalika sampeyan nyetel.Dadi mateni lampu kanthi otomatis sadurunge turu ora dadi masalah maneh.

    RGB-CCT-Dimmable-Smart-LED-Ceiling-Lampu (2)

    Gampang nyambung menyang smartphone sampeyan:Lampu langit-langit LED cerdas mung kudu ndownload APP gratis saka Smartlife utawa Tuya, lan nggunakake WIFI kanggo nyambung langsung menyang telpon.Ora ana hub sing dibutuhake, Wi-Fi sing dibangun.Kompatibel karo kabeh jaringan Wi-Fi 2.4 GHz.Ora kompatibel karo jaringan 5GHz.

    Lampu Langit-langit LED Cerdas kita cocog karo standar ERP2.0 anyar, nggawe cahya luwih hemat energi lan luwih padhang.Kualitas dipercaya, lan garansi 2 taun.Lulus sertifikasi CE / ERP / ROHS, aman lan awet.Lampu Langit-langit Smart Yourlite bakal dadi pilihan sing apik kanggo bisnis sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita