Smart-LB101 RGB CCT Ngganti Warna Bohlam Lampu Smart LED

Katrangan singkat:


  • Watt:5.5/7.5/9/11/13/15W
  • Tegangan:220-240V
  • Ra:≥80
  • DF:> 0.5
  • Bahan: PC
  • Sakumur urip:30000h
  • Suhu warna:RGB+CCT+DIM
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    YOURLITE nyedhiyakake solusi lampu cerdas siji-mandeg, kalebu bolam lampu cerdas, aplikasi lampu omah, lampu komersial, lan macem-macem layanan tambah nilai.Sampeyan saiki bisa nggawe produk lan solusi lampu cerdas, lan nggawe skenario pencahayaan sing dikarepake.

    Bohlam lampu cerdas dhasar kita duwe akeh kaluwihan praktis kanggo sampeyan:

    RGB-CCT-Ganti-Warna-LED-Smart-Lampu-Bohlam (10)

    Kontrol Swara & Aplikasi:Bohlam lampu cerdas kita bisa digunakake kanthi apik karo Alexa, Asisten Google, lan aplikasi Smart Home.Bebas bae kanggo nguripake / mateni bohlam, nyetel padhange, utawa ngganti werna, gunakake swara utawa pencet tombol kanggo ngontrol.

    Jutaan Warna:Kanthi luwih saka 16 yuta pilihan warna sing cetha lan 8 mode pemandangan prasetel sing kasedhiya ing aplikasi Smart Home, sesawangan njero ruangan sampeyan bakal katon.

    Fungsi Timer Nyaman:Saiki luwih gampang kanggo nggabungake bohlam cerdas menyang urip saben dina.Kanthi mode kaya Sunrise lan Sunset, sampeyan bisa nyetel bohlam supaya padhang nganti tangi utawa mboko sithik surem nganti turu.

    Kontrol Grup:Dituku pirang-pirang bolam.Kanthi aplikasi Smart Home, sampeyan bisa nggawe grup kanggo ngontrol pirang-pirang bolam saka ngendi wae kanthi Wi-Fi sing stabil.Sampeyan uga bisa nuduhake akun karo kanca lan kulawarga supaya luwih nyenengake (Mung 2.4 GHz sing didhukung).

    Dimmable Smart LED Bulb:Setel padhange Bohlam Lampu Smart supaya luwih cocog karo swasana ati utawa dekorasi sampeyan.Seneng putih anget bening lan sarwa (2700K) utawa putih kadhemen (6500K) ngendi wae ing ngarep.

    Smart APLIKASI Remote Control:Mung Wi-Fi 2,4GHz (ora 5GHz).
    1.Ngalih kaping telu kanggo mesthekake negara sumunar saka sumber cahya.

    RGB-CCT-Ganti-Warna-LED-Smart-Lampu-Bohlam (9)

    2. Bukak TUYA APP banjur klik tandha plus ing pojok tengen ndhuwur.
    3. Pilih cahya kanggo nyambungake aplikasi.
    4.Sambungake bolam lampu mung liwat WiFi kanggo pisanan, priksa manawa lampu kasebut cepet sumunar, lan sandhi WiFi sing sampeyan lebokake bener.
    5. Sawise piranti disambungake kanthi sukses, tutul "Piranti" ing sisih ngisor.Jeneng piranti lampu pinter ditampilake ing dhaptar.Tutul kanggo ngetik panel kontrol Smart Lamp.

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.A60/65

    Item No.

    Tegangan

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumen

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB101WF5

    220-240

    7.5

    806

    ≥80

    > 0.5

    220°

    Ø60*118

    Smart-LB101WF5

    220-240

    9

    820

    ≥80

    > 0.5

    220°

    Ø60*118

    Smart-LB101WF5

    220-240

    11

    1050

    ≥80

    > 0.5

    220°

    Ø65*131

    Smart-LB101WF5

    220-240

    15

    1350

    ≥80

    > 0.5

    220°

    Ø65*131

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.C37

    Item No.

    Tegangan

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumen

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB201WF5

    220-240

    5.5

    430

    ≥80

    > 0.5

    180°

    Ø37*100

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.G45

    Item No.

    Tegangan

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumen

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB301WF5

    220-240

    5.5

    430

    ≥80

    > 0.5

    180°

    Ø45*80

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.G95/120

    Item No.

    Tegangan

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumen

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB321WF5

    220-240

    9

    820

    ≥80

    > 0.5

    270°

    Ø95*142

    Smart-LB321WF5

    220-240

    13

    1250

    ≥80

    > 0.5

    270°

    Ø95*142

    Smart-LB331WF5

    220-240

    15

    1521

    ≥80

    > 0.5

    270°

    Ø120*187

    Energy Star, CE, FC, UL, ROHS bersertifikat.Sumber daya driver, stabil.Kanthi jaminan umur 25,000 jam lan garansi 2 taun dijanjekake.

    Cocog kanggo ruang tamu, kamar turu, pawon, lan liya-liyane. Bisa digunakake minangka hadiah kanggo dekorasi liburan, pesta lan papan luang.YOURLITE bolam lampu pinter iku pilihan apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita