FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka perusahaan dagang lan pakar ing industri manufaktur lampu ing China.Yourlite lan Yusing minangka perusahaan grup.We wis lestarekake pabrik Yusing saka 7.8000 meter persegi ing 2002, kang panyedhiya peralatan cahya profesional.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM / ODM?

Kita duwe tim R&D khusus sing fokus ing desain, teknik, elektronik, optik lan pangolahan, uga solusi pencahayaan, mula kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM.

Apa ukuran lan area perusahaan sampeyan?

Pabrik kita kabeh --Yusing, sing jembaré 100.000 meter persegi.Saiki, kita duwe luwih saka 800 karyawan, lan bisa ngasilake 1 yuta lampu perlengkapan, 8 yuta bolam lan 400.000 lampu banjir saben sasi.

Apa produk utama sampeyan?Lan apa baris produk sampeyan duwe?

Kita duwe 10 kategori, 60 jinis lan luwih saka 10.000 jinis produk.Produk utama kami yaiku lampu banjir, lampu downlight, lampu panel, reng komersial, bohlam LED, tabung T8, sekat, lampu langit-langit, lampu strip, lan liya-liyane.
Lan kita duwe sawetara jalur produksi, kalebu jalur produksi bolam, jalur produksi lampu banjir, jalur produksi lampu fixture, lan liya-liyane.

Pira personel R&D sampeyan?

Kita duwe 45 personel R&D.Tim R&D profesional minangka kunci sukses terus Yourlite.We cultivates talents profesional kualitas dhuwur, netepake tim R&D penasehat efisien, attaches wigati kanggo investasi R&D, lan fokus ing inovasi teknologi lan nganyarke.Kita wis nandur modal akeh ing R&D kanggo ngembangake lampu LED berkualitas tinggi, lampu banjir, lampu panel lan lampu liyane.

Apa lokasi pasar utama sampeyan?

Produk kita wis disebar ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing Eropah, Australia, Amerika Utara, Amerika Selatan, Timur Tengah, etc, menang kapercayan lan dhukungan saka pelanggan global.

Pira pelanggan koperasi sampeyan duwe?

Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang lan stabil kanthi 62 jinis lan luwih saka 200 pemasok, lan layanan 1280 pelanggan ing saindenging jagad.Kita uga duwe kerjasama sing cedhak karo Philips, FERON, LEDVANCE lan perusahaan kondhang liyane.

Apa sampeyan duwe Laporan Audit Penilaian Kualitas Pabrik?

Ya wis.Kita ngliwati pemeriksaan TUV lan EUROLAB, lan nggawe hubungan laboratorium kerjasama karo TUV.

Apa sertifikat sampeyan duwe?

Kita ngliwati sistem manajemen mutu ISO9001 lan produk kasebut uga disertifikasi kanthi luwih saka 20 standar regional kayata CE, GS, SAA, Inmetro.

Ing endi aku bisa njaluk e-katalog?

Sampeyan bisa njaluk e-katalog paling anyar ing situs web kita, lan kita bakal masang alamat download sawise kita miwiti produk anyar.

Apa wektu pangiriman produk?

Biasane wektu pangiriman kira-kira 40 ~ 60 dina.Beda barang, beda wektu.

Napa milih Yourlite?

Keunggulan Yourlite kalebu:
· 20+ taun pengalaman ing ekspor.
· Departemen R&D nampani proyek OEM sampeyan
· Departemen Desain nggawe printing lan packing gampang lan profesional
· Departemen QC karo 25 insinyur ngontrol kiriman barang sampeyan miturut standar sampeyan
· 6 lab kanggo 30 tes
· Nyedhiyani pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi layanan panyimpenan kanggo ngirit biaya gedhe
· Dhukungan finansial
Kita bakal tansah fokus ing syarat pelanggan, terus nambah pengalaman pelanggan, lan ngrebut saben kesempatan kanggo pembangunan.Sincerely looking nerusake kanggo ngawula sampeyan.