Luar biasa ing wayahe biasa

Produk pinter YOURLITE nyedhiyakake layanan kanggo saben tugas, kabeh pakaryan omah lan kahanan apa wae wiwit esuk nganti wengi.Contone, sawise bali menyang omah, kamera njero ruangan bisa dipateni kanggo njamin privasi, nalika kamera ruangan tetep bisa digunakake.

Nggawe urip luwih aman lan luwih gampang

Solusi urip cerdas sing wis kabukten bisa mbantu sampeyan mlebu bisnis omah sing cerdas kanthi gampang lan nguatake daya saing global.We offer pangayoman kanggo kang duwe omah 24 jam dina, saben dina minggu, kanggo njamin safety omah lan residents.

njero ruangan

 

Rasakake Produk Indoor YOURLITE

Nggawe suasana ing kamar sampeyan

Seri produk njero ruangan cerdas ngidini sampeyan ngrancang ruangan njero ruangan sing apik banget.Omah sampeyan bisa nglengkapi swasana ati!

Nggawe kabungahan nyata
Ora ketompo apa jenis atmosfer sing pengin digawe utawa disorot, ana kemungkinan tanpa wates lan 16 yuta warna sing apik banget ing antarane cahya putih sing anget lan adhem.
Nggawe indulgensi
Ora perlu ninggalake sofa, mung nutul utawa printah swara kanggo ngontrol lampu ing kabeh omah.

Produk njero ruangan paling populer

  • Lampu Lantai Smart Corner

    adwqSuasana putih lan werna

    Lampu Lantai Smart Corner

    ttwKontrol liwat App

    ttwNggawe atmosfer sing dikarepake

    ttwMultiple mode cahya

    ttwNyelarasake menyang musik

  • Lampu Strip LED Smart

    adwqSuasana putih lan werna

    Lampu Strip LED Smart

    ttwKontrol swara sing trep

    ttwMultiple opsi kontrol

    ttwCahya padhang lan seragam tanpa bintik-bintik

    ttwEfisiensi cahya sing dhuwur

  • Lampu LED Smart A60 Kab

    adwqSuasana putih lan werna

    Lampu LED Smart A60 Kab

    ttwRGB+CCT+DIM

    ttwMultiple scene modes

    ttwJadwal lan fungsi timer

    ttwKontrol nganggo swara sampeyan

  • Lampu Langit-langit LED Smart

    adwqSuasana putih lan werna

    Lampu Langit-langit LED Smart

    ttwKustomisasi kap lampu

    ttwIrit

    ttwRGB+CCT+DIM

    ttwCahya bisa nari nganggo musik

  • Smart Plug

    Smart Plug

    ttwKontrol cerdas karo ponsel

    ttwDIY gaya on-off sampeyan dhewe

    ttwNgontrol saklar kanthi hands-free

    ttwFungsi wektu & countdown

  • Smart Wall Ngalih

    Smart Wall Ngalih

    ttwKontrol dening App tanpa ndemek

    ttwKontrol swara

    ttwNyegah scratching lan geni

    ttwStabil lan awet

  • Sensor Pintu / Jendela Smart

    Sensor Pintu / Jendela Smart

    ttwTansah mripat ing safety kulawarga

    ttwApp & pangeling voltase sithik

    ttwSambungan cerdas

    ttwWektu siyaga dawa

  • Smart Water Leak Sensor

    Smart Water Leak Sensor

    ttwKabar wektu nyata

    ttwApp & pangeling voltase sithik

    ttwProbe induksi ganda

    ttwBisa dipasang ing sembarang sudut