Smart-MC8001 APP Pangeling Zigbee Magnetik Jendela Pintu Sensor

Katrangan singkat:


  • Tipe:ZigBee
  • Baterei:1 * CR2032, DC3V
  • Jarak Sensing:Kira-kira 1,27cm-2,54cm
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Detail Produk

    Tag produk

    Item No.

    Jinis

    Baterei

    Jarak Sensing

    Ukuran

    Smart-MC8001-ZGB

    Zigbee

    1xCR2032, DC3V

    Kira-kira 1,27cm-2,54cm

    56*28*14mm

    38*14*11mm

    Detail Produk

    Apa sampeyan kerep bingung ora ngerti yen ana wong sing nyerang omah sampeyan?Ing wektu iki, sampeyan butuh sensor lawang, sing bisa menehi kabar yen ana kelainan.Iku wali kulawarga lan nglindhungi keamanan omah sampeyan.Sensor lawang YOURLITE cocok banget kanggo sampeyan.

    Sensor lawang kita duwe fitur ing ngisor iki:

    APP-Reminder-Zigbee-Magnetik-Jendela-Lawang-Sensor (7)

    Butler Pribadi Panjenengan:Ponsel sampeyan bisa langsung dilaporake nalika lawang utawa jendhela dibukak utawa ditutup.Mulane, sampeyan ora perlu kuwatir yen bayi metu tanpa kabar.Sampeyan uga bisa kanthi gampang ngerti kapan wong tuwa umur sampeyan lunga utawa tekan omah, lan sampeyan bisa ngerti kanthi jelas nalika ana wong sing mlebu ing toko, kantor, utawa perusahaan sampeyan.Jarak sensitivitas efektif antarane awak utama produk lan aksesoris kira-kira 1.27cm ~ 2.54cm, kang bisa sensitif gerakan, supaya sampeyan tansah aman lan informed.

    Gampang kanggo nginstal:mung nyuwek tape pindho sisi ing mburi sensor lawang, lan banjur kelet ing lawang utawa jendhela, lan sampeyan bisa nggunakake biasane.Mangga copot kertas insulasi sadurunge nggunakake sensor.Awak lan aksesoris utama dipasang ing bidang horisontal sing padha lan bisa diatasi nganggo lem 3M.

    APP-Reminder-Zigbee-Magnetik-Jendela-Pintu-Sensor (6)
    APP-Reminder-Zigbee-Magnetic-Window-Door-Sensor (5)

     

     

    Notifikasi peringatan:Nampa kabar bebaya wektu nyata saka smartphone sampeyan.Elinga yen sensor lawang iki ora bakal ngetokake weker utawa nada dering, mung bakal ngirim kabar.Sensor lawang iki uga nduweni fungsi peringatan baterei sithik.

    Umur dawa:Wektu siyaga normal luwih saka 12 sasi.

    Kanthi sensor lawang kita, sampeyan ora perlu kuwatir apa sampeyan lali nutup lawang lan jendhela lan apa ana wong sing mlebu tanpa wewenang.

    Kita uga bisa nyedhiyakake sertifikat CE, RoHS, Erp kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing beda-beda.Yen sampeyan butuh sertifikat liyane, utawa duwe pitakon liyane babagan produk iki, hubungi kita.Yen sampeyan nggoleki sensor lawang, sensor lawang Yourlite minangka pilihan sing paling apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita