Sapa Kita

Ningbo YOURLITE Imp & Exp Co., Ltd didegaké ing taun 1996, dumunung ing Ningbo, China.Kanthi pangembangan luwih saka 25 taun, perusahaan kita wis dadi produsen lan panyedhiya layanan perdagangan manca sing misuwur ing industri lampu lan listrik.

Minangka supplier inti saka Philips lan Schneider, kualitas produk dijamin kanggo saben partner.

Apa We Do

Saliyane lampu konvensional, kita uga nandur modal akeh ing sistem otomatisasi omah sing cerdas.Kategori produk cerdas kita kalebu cahya cerdas, keamanan, kontrol, sensor, peralatan omah IOT, lsp. Solusi cerdas adhedhasar skenario dipromosikan banget kanggo nyedhiyakake solusi otomatisasi cerdas siji-mandeg.

YOURLITE darmabakti kanggo nambah keamanan lan kepenak kanggo para pelanggan ing saindenging jagad liwat sistem otomatisasi IOT, mbantu dheweke ngirit wektu, tenaga lan dhuwit.

Nomer Kunci

+
taun
+
Meter persegi
+
Staff R&D
+
Paten
+
Pelanggan

Pabrik Kita

Yusing minangka pabrik sing diduweni kabeh dening YOURLITE, sing uga dumunung ing Ningbo lan jembaré 78.000m².Minangka pabrik profesional, Yusing duwe rantai lengkap bengkel elektronik, bengkel perakitan, laboratorium lan gudang.

Saiki, ana luwih saka 1,200 karyawan lan 15 jalur produksi otomatis kanggo nyukupi kualitas pelanggan lan syarat wektu timbal kabeh taun.

Kajaba iku, YOURLITE wis nggawe solusi dhewe kanggo nambah produksi lampu cerdas - jalur perakitan 'pinter'.Kanthi teknologi standar, uga kapasitas skalabel lan tingkat otomatisasi sing dhuwur, YOURLITE bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para klien.

R&D

R&D minangka komponen penting saka layanan YOURLITE.Luwih saka 40 insinyur sing dilatih banget fokus ing upgrade lan inovasi teknologi anyar saben taun.Kanggo ngembangake sistem IOT lan produk khusus, R&D nduweni peran penting kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah.

11

Perawatan ekstra

21

Highly Dilatih

31

Detail Oriented

41

Hasil Didorong

Tim Kita

Layanan Pangembangan

Desain Produk Profesional
Pangembangan Produk Inovatif

Layanan Pelanggan

Dhukungan Pelanggan khusus
Berpengalaman Ing Ngatasi Masalah

Layanan Ngatur

Desain Produk & Kemasan
R&D |OEM |ODM |MOQ fleksibel

Sertifikasi

Bisnis Yourlite ana ing saindenging jagad.Kanggo nyukupi kepatuhan pasar sing beda-beda, kita duwe produk sing disertifikasi dening CE, GS, SAA, UL, ETL, Inmetro, lan liya-liyane.

Budaya Perusahaan

Misi Kita

Kanggo nggawa padhang kanggo donya.

Visi Kita

Dadi pemasok paling dhuwur ing industri lampu cerdas.

Nilai Kita

Integritas, semangat lan dedikasi.