Kualitas sing bisa dipercaya

Produk Terbaru

Produk paling anyar kita nggabungake teknologi elektronik menyang urip saben dina, lan menehi pengalaman cahya sing ora ana tandhingane

Service Excellence

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 1996

Ningbo Yourlite Imp & Exp Co., Ltd

iki diadegaké ing 1996, dumunung ing Ningbo, China.Sawise wutah luwih saka rong puluh lima taun, perusahaan wis dadi pakar ing industri manufaktur cahya ing China.YOURLITE minangka pemasok lampu & listrik terintegrasi internasional, lan setya nyedhiyakake produk lampu & listrik sing cocog lan layanan kualitas paling apik.

Teknologi Dhuwur

Solusi cerdas

Otomasi cerdas YOURLITE nggawe urip lan kerja dadi gampang, aman lan apik gayane.Pangguna bisa seneng sistem kelas donya kalebu keamanan cerdas, kontrol sensor, akses remot, lan aplikasi ngarep pinter, etc.

Sakabèhé
Tampilan

  • advThemostat

  • advKunci & Pintu Garasi

  • advKeamanan Ngarep

  • advCahya

  • advKamera Video

  • advDimmer, Ngalih & Outlet

  • advCahya

  • advDetektor & Sensor